top of page
  • GOLF.NL

In de Media: Fitness Friday 3


Fitness vrijdag: X-factor met Liesbeth Pauwels

"Wil je verdere drives ?! Zorg er dan voor meer X-FACTOR. Oftewel, de separatie tussen het onderlichaam (heupen) en bovenlichaam (schouders). Hoe groter het verschil in separatie, hoe groter de X-factor en dus verdere drives. De X-factor word getraind waneer je je onderlichaam en bovenlichaam los van elkaar beweegt en draait. Ga aan de slag met de volgende oefeningen."

"Create more power through your swing by developing your X-FACTOR. The separation between the lower body (pelvis) and upper body (shoulders) determines the x-factor. The greater the separation between these 2 segments, the greater the x-factor, thus creating a bigger power generator."

De snelste weg naar beter golf? Velen zullen zeggen minder putts, maar feit is dat fitness steeds belangrijker wordt. Daarom deze maand elke vrijdag een instructievideo op GOLF.NL met daarin tips om fitter op de eerste tee te staan.

Elke goede swing heeft de 'X-factor'. In de derde video van deze reeks legt Liesbeth Pauwels uit wat de X-factor is en welke oefeningen je kunt doen om net zo krachtig te swingen als Rory McIlroy!


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page