top of page
  • GOLF.NL

IN DE MEDIA: Fitness Friday 5


Fitness vrijdag: yoga met Liesbeth Pauwels

"Begin je dag met bewegen! Doe een een ochtend routine om te zorgen dat je soepeler op de baan bent. Met deze ochtend routine word de voorkant en achterkant van je hele lichaam warm en flexibel. Dit is een yoga oefening. Om de volledige effectiviteit van de stretch te ervaren combineer je je ademhaling met de beweging."

De snelste weg naar beter golf? Velen zullen zeggen minder putts, maar feit is dat fitness steeds belangrijker wordt. Daarom deze maand elke vrijdag een instructievideo op GOLF.NL met daarin tips om fitter op de eerste tee te staan.

In de laatste video van deze reeks laat Liesbeth Pauwels een ochtendroutine zien waarmee je met een aantal simpele yoga oefeningen altijd soepel op de baan staat. Succes!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page