top of page

Uitgebreid in gesprek met De Golfpodcast.


Luister hier naar het gesprek in De GolfPodcast.

Begin dit jaar deelde ik enkele van mijn top doelen voor 2019. Eén daarvan was "to share my expertise and vision about golf movement to leading organisations and (inter)national media such as Telegraaf, Podcasts, BNR, Golfers Magazine, Golf Digest & TPI." De andere doelen kun je hier terug lezen.

Kort samengevat zijn we heel hard op weg. Er zijn er enkele super gave samenwerkingen ontstaan en ook verdiept. Onder andere komen er in 2020 opnieuw splinter nieuwe exclusieve never-seen-before golf instructies uit met de Golfers Magazine. In de internationale podcast 18 Strong sprak ik uitgebreid over de missende link in de Nederlandse-Belgische golf cultuur. Tijdens de jaarlijkse TPI level 1 cursus begeleide ik onder leiding van mijn collega Lance Gill een dertigtal professionals in de golf wereld. Ook verscheen in 2019 mijn column in Nationaal Golfmagazine, met een totale oplage van 20K per jaar en gaan we er in 2020 absoluut mee door!

Dankjewel co-host Martijn Paehlig voor de uitnodiging op De Golfpodcast! Zoals altijd, een plezier om golfers te kunnen bijbrengen van alle misverstanden, te inspireren en motiveren tot aanzetten van actie.

"In deze aflevering spreken we uitgebreid met golf & fitnesscoach, Liesbeth Pauwels, bellen we met Daphne van Houten in Australië, kijken we terug op toernooien van afgelopen week op Mauritius en de Bahama’s en is Patrick Reed weer eens in opspraak."

Daarnaast wil jou ontzettend bedanken! Ik kreeg dit jaar zoveel mailtjes binnen van lezers/luisteraars. De verhalen die jullie mij sturen raken mij.

Ben jij een ambitieuze golfer? Wil jij je golfspel in 2020 exponentieel laten groeien? Dat kan echt... Maar dan moet je nieuwe ideeën en strategieën toevoegen aan je golf routines en je fysieke mogelijkheden optimaliseren. Daar kan en wil je graag bij helpen. Tijdens de Golf Yoga Retraite zal ik golfers helpen om anders en met veel betere resultaten te golfen. Net zoals ik in het verleden al ontzettend veel golfers heb geholpen om hun handicap te verlagen en driving distance te vergroten, binnen het jaar. De buitenlandse trainings week is in februari 2020 en is nu één van wereld's toonaangevende golf retraites voor gemotiveerde golfers. I can't wait! Dit is aller aller laatste mogelijkheid om je aan te melden want de inschrijvingen sluiten per 1 januari.

Heb je vragen naar aanleiding van de podcast of ben je meteen geïnspireerd geraakt om een presentatie of workshop op jou golfclub te organiseren? Twijfels over fysieke golf ontwikkeling op jou club, academy of voor jezelf? Stuur mij een mailtje naar info@lpgolfperformance.nl en samen bekijken we de mogelijkheden.


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page