top of page

Laat de zon voor je werken.


Hi toppers,

Het is ZONdag! Terug kijkend op een fantastisch leuke en bewogen week breng ik graag mijn sponsor (letterlijk en figuurlijk) in het ZONnetje. Ik ben zo enthousiast en blij dat LP Golf Performance dit jaar de steun krijgt van Solar Life. Dit bied mijn bedrijf extra groei mogelijkheden binnen de fase waarin het nu zit.

Wat betekend dit voor jullie ? Meer content van topkwaliteit (Can't wait for it!). Een supper toffe mogelijkheid om bij jouw thuis zonnepanelen te plaatsen, en daardoor geld te besparen. (Helaas woon ik zelf in een appartementen complex) En de kans om een unieke golfdag te beleven, op The Dutch, verzorgd door Phil Allen (swingcoach Joost Luiten) en mijzelf.

Hieronder mijn sponsor aan het woord:

Als golfer geniet u natuurlijk het meest van uw ronde als het zonnetje hoog aan de hemel staat. Solar Life heeft nu een fantastisch en uniek golfers aanbod waarmee u thuis ook veel meer van de zon zal genieten en ook nog eens gaat besparen!

Met ons Solar Life Opbrengstplan is het voor iedereen mogelijk een zonnepaneel systeem aan te schaffen waarbij u als klant geheel zelfvoorzienend bent in uw stroomverbruik. Dit betekent dat uw stroomrekening naar € 0,- gaat en dat allemaal zonder extra kosten per maand. Echter bij Solar Life kijken we verder, onze Solar bespaaradviseur zal u tijdens een persoonlijk gesprek uitvoerig voorlichten over de mogelijkheden die wij hebben om zelfs op uw gas te gaan besparen! Dit betekent in de meeste gevallen dat de energienota veel lager zal worden.

De voordelen van Solar Life:

Solar Life regelt het volledige traject voor u, van het plaatsen en installeren van zonnepanelen tot en met de na-inspectie. Solar Life werkt alleen met de meest hoogwaardige A-kwaliteit zonnepanelen en omvormers.

  • 25 Jaar vermogensgarantie op uw zonnepanelen

  • 25 Jaar garantie op uw omvormer

  • 25 Jaar garantie op de power optimizers

  • Na inspectie van uw systeem

  • Verzorging BTW teruggave

Voor de eerste 10 klanten die een zonnepaneelsysteem van Solar Life aanschaffen stellen wij een unieke dag in het vooruitzicht.

In samenwerking met Phil Allen de swing coach van Joost Luiten en met Liesbeth Pauwels van LP Golfperformance zult u een leuke leerzame dag beleven op golfbaan The Dutch.

In de ochtend zult u worden ontvangen met koffie of Thee, waarna we de groep zullen splitsen in 2 groepen van 5. De ene groep zal een masterclass krijgen van Phil Allen om de golfswing te verbeteren terwijl de andere groep zich door Liesbeth Pauwels laat begeleiden om fysiek beter voorbereid op de eerste Tee te kunnen verschijnen. In de middag zal er een lunch verzorgd worden om weer wat energie op te doen. Na de lunch zullen de groepen wisselen van coach.

Aan het einde van de deze leerzame dag zal u nog een leuk aandenken ontvangen.

Wij weten zeker dat u een ervaring rijker bent en het uw spel in de toekomst ten goede zal komen na een dag met deze 2 toppers!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door http://www.philallengolf.nl/ en http://www.lpgolfperformance.nl/

Ga direct naar Solar Life en vraag een offerte aan. Geef bij “hoe heeft u ons gevonden” aan Golfers aanbieding zodat wij u direct aan de lijst van potentiële deelnemers kunnen toevoegen. Wij zien u dan graag op The Dutch voor deze onvergetelijke en leerzame dag.

Wil je ook werken aan jouw fysieke golfdoorbraak?

Neem dan hier contact op.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page