top of page

Het nieuwe Papendal van golf.


Beste enthousiaste golfers,

Ik zie de populariteit van de golfsport enorm groeien en professioneler worden. Om deze fantastische sport goed te kunnen (blijven) beoefenen zijn fitness programma’s speciaal ontworpen voor golf onmisbaar. De golfswing gebruikt zulke specifieke spieren en bewegingen dat die bij normale fitness programma’s nauwelijks aan bod komen of op een onjuiste wijze. Preventie van slijtage, overbelasting en blessures daar gaat het niet alleen om. (Studies tonen aan dat 82% van de golfblessures voortkomen uit overbelasting). Het verschil in succes ligt steeds vaker aan de fysieke conditie en mogelijkheden tussen spelers. Bij tennis, hockey en in het bijzonder bij golf kan een speler dus een “unfair advantage” hebben, een letterlijke voorsprong op de baan. Hoe fantastisch is het dan ook dat ik samen met golfclub The dutch een uniek golf – yoga fitness concept begin, met programma’s speciaal ontworpen voor golfpro’s, jeugd en enthousiaste golfers. Welcome to THE place to be in Europe if you want to improve and take your game to the next level !! Maar nu komt het..

Ik kan het eindelijk met jullie delen!! De laatste maanden waren super spannend. Je hebt wellicht hier en daar al wat opgevangen op mijn social media. Ik werk (weer) samen met The Dutch !! En daar heb ik zoveel zin in! Hierdoor kan ik me geheel focussen op 1 op 1 coaching golffitness, de vraag blijft groeien, en geeft mijn bedrijf ook doorstroom mogelijkheden naar het volgende niveau. Ja, ik ben niet alleen coach, ik ben ook ondernemer. En ik heb gevoel alsof alles nu in stroomversnelling zit. Maar dit verhaal voor een andere blog ;)

Nu heb ik super veel zin om enthousiaste leergierige golfers te kunnen begeleiden op deze fantastische club én faciliteit. Home of the KLM OPEN 2016-2018 !

Het nieuwe papendal van golf ?

De golf gym is gelegen in het oude clubhuis van de Lingewaalse. Dit gebouw (inclusief de gym) word nu omgetoverd tot The Dutch Future Performance Academy. Er komt zelfs een nieuwe "tour-level short game area". In de Academy zijn wij met verschillende top pro's bezig met onze specialisatie en kunnen wij daaruit alle mogelijke high-end quality services bieden in het bijzonder voor leden, maar ook voor niet-leden. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de fitness programma's en trainingen die ik vanuit LP Golf Performance manage en beheer. Ik werk samen met The Dutch Futures, Dutch Kids Golf, en onder andere de volgende specialisten: swing coaches Phil Allen en Harald Grunberg, talent coach Fernand Osther, clubfitter Robert Wootton en golf-fysio Bas van der Steur. Golf fitness sessies kunnen bij mij worden ingeboekt door The Dutch Members, Non-members, Dutch Futures, jonge talenten, competitie teams en seniors. Dat kan in groepsverband of individueel.

Wil je graag meer weten wat een sessie voor jou kan betekenen? Wil jij jouw golfbeweging ook optimaliseren en doorbreken op de baan ? Neem dan hier contact met mij op.

Vanaf 1 mei vind je mij op Golfclub The Dutch.

Voor meer info en boekingen: info@lpgolfperformance.nl

Speciaal voor The Dutch Members is er een unieke actie.

Een individuele TPI screening (twv 125€) voor 70€. Geldig tot 1 Juli 2017.

Wil je ook werken aan jouw fysieke golfdoorbraak?

Neem dan hier contact op. ​94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page