top of page

Een nieuw begin: De Golf Yoga Retraite


Beste golfer,

Beeld je in…

Je laat het koude donkere weer maar ook de stressvolle routine in je dagelijkse leven achter je en ruilt het in voor een week zonneschijn, golf en natuur in een inspirerende omgeving. Een week bewust je gezondheid op prioriteit nummer 1 zetten én werken aan nieuwe krachtige golf routines. De chronische staat van paraatheid en “aan” te staan mag je ook eindelijk los laten. Alles mijn onder professionele coaching zullen we ontspanning en inspanning combineren. Uitgerust, veerkrachtig en boordevol motivatie kom je terug thuis. Er is letterlijk weer ademruimte gecreëerd. Klaar om in het nieuwe golf seizoen er vol voor te gaan. Dit is de Golf Yoga Retraite, een unieke golf reis waarbij je niet vermoeid maar juist verkwikt naar huis terug keert.

Relax, you're only one breath away...

Wat zijn jou training plannen deze winter? Het is namelijk nu de tijd om je voor te bereiden voor het nieuwe seizoen. Ikzelf herken het gevoel heel erg. Vooral zo rond de kerst en nieuwjaars borrels. Het is koud en grijs in Nederland en er speelt het zogezegde “blue monday” fenomeen. Voor vele Noord- Europeanen, niet alleen een één dags fenomeen, maar een langdurige uitgeputte depressieve gevoel dat aanwezig is van 1 tot 4 maanden. Maar relax en maak je niet te druk. Dit is namelijk de uitgesproken kans en ruimte om jou mind, jou lichaam en je golfspel, een cadeautje te geven. Je hoeft niet eens eerdere ervaring te hebben gehad om deel te nemen. Het maakt verder ook niet uit of je wel of geen scratch golfer bent, je nog niet in conditie bent, en al zeker niet of je flexibel bent. Tijdens deze trainings week zal ik je helpen je golf fysieke doelen in kaart te brengen middels de persoonlijk uitgekozen methodes en samengestelde golfyoga technieken die jou gegarandeerd naar meer ontspanning, flexibiliteit en vertrouwen zal brengen op de baan. Ik zorg er namelijk persoonlijk voor dat iedere deelnemer ook na de training resultaat kan blijven behalen op eigen krachten middels een nazorg traject.

DRIVE

Een motivatie om te veranderen, een drive en wens om het anders te doen en een gezonder leven te leiden. Maar vooral de moed om de eerste stap te nemen. Dat is het. Dat zijn de voorwaarden waarop elke fanatieke, recreatieve amateur of professionele golfer kan deelnemen aan deze unieke buitenlandse traininstage. Eerdere deelnemers van de retraites waren onder andere vrouwen, senioren, koppels, PGA teaching professionals, top amateurs, startende golfers en ondernemers.

This changes lives

Plaatsen zijn zeer beperkt omdat ik ervan hou om een kleine groep gemotiveerde enthusiaste golfers te begeleiden en persoonlijke coaching te garanderen. Maar let op, dit is niet zomaar een normale trainings week. Deze week veranderd golfers hun spel én leven! Deze retraite focust op de onderdelen die nodig zijn om jou als golfer te laten groeien en die op geen enkele andere golf vakantie aan bod komen. Alle coaching richt zich op correcte beweging uitvoeringen, jouw persoonlijke behoeftes, op wetenschap gebaseerde methoden, praktische integratie en cellulaire verjonging. Geen ouderwetse technieken meer die al lang achterhaald zijn. Het fysieke component in de sport en tijdens een golf vakantie niet meer onderruit schuiven maar juist voorop. De power ingrediënten van deze week zijn: gezonde voeding, movement training, mind empowerment, game routines.

Wereld klasse

Deze training is nu een van 's werelds toonaangevende golfretraites en biedt een buitengewoon programma en setting aan voor iedereen die op zoek is naar een gezondheid transformatie, golf specifieke fysieke ontwikkeling en persoonlijke groei. Ik geloof dat deze retraite de meest waardevolle hulpbron zal worden voor diegenen die op zoek zijn naar golf-vitaliteit transformatie. De award-winning faciliteit en European Tour Q-school host waar deelnemers vertoeven is Las Colinas Golf & Country Club. Voor meer informatie en aanmeldingen over deze nieuwe golf training in Zuid Spanje van 16 tot 23 februari 2020 verwijs ik je graag naar deze link. De allerlaatste plekjes zijn nu nog beschikbaar dus als jij het aandurft en nooit meer gespannen op de golfbaan wilt staan dan is dit de uitgesproken kans.

Voor elk persoon een must

Graag wil ik het verhaal van Doushka delen, zij is een van de deelnemers van de afgelopen retraite. “3 februari 2019: fantastische zonsopgang/zon boven de zee. Mijn eerste notitie tijdens de golf-yoga retraite met Liesbeth Pauwels. Wat een heerlijke week was dat. Nu 1 maand later kijk ik er met weemoed op terug. Bijzonder dat Liesbeth in staat is met zachte doch ferme hand je aan te zetten tot BEWEGEN. En dat hebben we zeker gedaan, in verschillende vormen. Gericht op de golf, ja dat wel, maar eigenlijk gericht op algehele souplesse, voor elk persoon een MUST. Nu na 1 maand is het zo , dat ik regelmatig , in mijn hectisch werk-leven , bepaalde losmaak-oefeningen doe, door de dag heen. Liesbeth's woorden en aanwijzingen echo-en in mijn hoofd en zorgen ervoor dat ik een stukje motivatie en daadkracht krijg om door te blijven oefenen. Bedankt Liesbeth en de medecursisten voor een fantastische week, zeker voor herhaling vatbaar!"

Microklimaat

Het mediterraans oud Spaans dorpje San Miguel de Salinas geeft prachtige vlaktes en heuvels die zich uitstrekken tot aan de kust. Aan deze kustlijn van Orihuela Costa vinden we vele zoetgeurende sinaasappelgaarden die je zo naast de weg kunt plukken en die zinderend smaken en ruiken. Dit kustgebied van de Costa Blanca, Orihuela Costa, is al lang erkend als 1 van gezondste regio’s in Europa. De combinatie van de warme Middelandse Zee, de bergketens en de 2 grote zoutmeren maken dit gebied uniek. Dit speciale microklimaat zorgt voor extreem zachte winters en bied fantastische gezondheidsvoordelen.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Nationaal Golfmagazine


130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page