top of page

TOP 10 golf fitness cadeaus: Holiday Gift Guide


Beste Golfer,

De feestdagen staan voor de deur. De tijd van het jaar voor cadeautjes en meer eten want geef toe, die pepernoten kun je niet laten staan. Maar ook minder bewegen want voor velen is sporten in deze periode lastig bij te houden..."1 januari beginnen we wel weer". En natuurlijk als aller belangrijkste heel veel gezelligheid samen.

Deze kerst mag ik ook iets weggeven aan jullie :) Dus lees vooral verder en kijk hoe je kans maakt op mijn kerst WINACTIE.

Om 2018 extra gezond, fit en energiek te eindigen, of het komende jaar alvast sportief te beginnen, vind je hieronder mijn top 10 sportieve golf cadeaus. Voor degene die jij wilt bedanken, waardeert of gewoon wilt steunen in zijn/haar golf fitness doelen.

Klik op onderstaande titels om naar het product/dienst te gaan.

Al een aantal jaar doe ik de Wim Hof Methode (koud douchen/dompelbad en ademhaling technieken). Onlangs was ik bij Freezelab in Amsterdam waar ze whole body cryotherapie doen. Binnenkort schrijf ik daar nog een blog over maar cryotheraphy is een echte aanrader! Het ondersteund het herstel process, verbeterd de weerstand en ik merk enorme verbetering in mijn zuurstof, ademhaling en energie. Een must voor de actieve competitieve golfer maar zeker ook voor de recreatieve of senioren golfers. “Cryotherapie is niets nieuws. Het principe erachter is zelfs al eeuwenoud: het lichaam blootstellen aan extreme kou. Uit studie en onderzoek weten we dat kou ons immuunsysteem versterkt. Hetzelfde idee vind je in de sauna: in het dompelbad. Cryotherapie werkt net zo. Maar dan op een moderne, efficiënte manier. Na 3 minuten stap je als een ander mens uit de cabine. Vitaler, sterker en vrolijker.” Voor mij is het een fantastische natuurlijke techniek om mezelf gezonder, vitaler en op en top fit te blijven.

2. Perform Better FMT elastieken en mini bands

Deze elastieken zitten standaard in mijn sport en golf tas. Ik kan geen training en coaching sessie zonder deze fantastische tools, die je overal heel gemakkelijk mee naar toe kunt nemen. Tijdens mijn stabiliteit workshop (binnenkort te boeken!) leg ik uit hoe je deze elastieken het beste kunt gebruiken voor golf fitness. Op de website van Perform Better ontvang je met de promo code ‘titleist_10’ 10% korting op alle materialen.

Hoe fijn is het om in de donkere lange avonden een boek te lezen… Een boek over voeding dat je golfspel naar het volgende niveau kan brengen is deze wel van mijn collega Robert Yang. Eerder in Orlando sprak ik met Robert Yang. Je leest het HIER.

Wow een GPS Multi port horloge met enkele bijzondere kenmerken:

  • Nauwkeurige Elevate polshartslag technologie

  • roestvrijstalen rand met geïntegreerde EXO-antenne

  • GPS en glonass satelliet- positiebepaling

  • Barometrische hoogtemeter

  • 3-assig kompas met gyroscoop.

  • Batterij duur van maximaal 2 weken

Wie van deze kenmerken gaat smullen moet deze golf/sport horloge op zijn kerst lijst zetten.

Geef dit unieke persoonlijke cadeau aan de persoon die jij graag helpt om zijn/haar golfspel naar het volgende niveau te brengen of gunt om pijnvrij te kunnen spelen... Dit jaar kun je ook coaching waardebonnen online bestellen. De waardebonnen zijn al vanaf 1 sessie te bestellen via info@lpgolfperformance.nl

Ik ben helemaal fan van de Douchebags! Deze staat dan ook op mijn eigen verlanglijst. Al eerder had ik deze van collega’s gezien. De douchebag vind ik super handig omdat het verschillende compartimenten geeft en voor zover ik van collega’s hoor, een super kwaliteit heeft, voor een redelijke prijs Daarnaast is het best een unieke tas waar nog weinig golfers mee rond lopen, zo maak je een extra impressie en kan niemand zich in de kleedkamer meer vergissen welke jouw tas is.

In Amerika tijdens het World Golf Fitness Summit sprak ik met coach Dr Craig Davies van Stamina Pro. Wanneer er een hoge mate van ontsteking in het lichaam aanwezig is, is er een toename van de bloedtoevoer en de huidtemperatuur. Zodra de STAMINA PRO-pleisters worden aangebracht op deze hotspots, wordt een snelle en gestage vermindering van temperatuur en ontsteking waargenomen.

"Dr. Davies has worked with over 100 professional golfers including Major Champions, World Golf Championship winners, Ryder Cup and President Cup team members, Olympic medalists and multiple players who have been ranked number one in the world. His knowledge is deeply rooted in all aspects of human movement. Craig has long been interested in learning how to assess, treat and improve the performance of the body utilizing the concepts of quantum physics, co-resonance and coherence."

Ik ben een voorstander om zoveel mogelijk op blote voeten te trainen. Dit stimuleert namelijk de stabiliteit, algemene bloedcirculatie en gevoel van de voeten verbeterd hierdoor. Op blote voeten lopen is namelijk ook fantastisch om te ontladen/herladen. Toch kun je met deze nike’s heerlijk sporten. Inmiddels ben ik zelf al toe aan mijn 3de paar metcons… de footjoy onder de sportschoenen als je het mij vraagt.

Deze foam roller staat ook op mijn lijstje. Ik heb deze laatst in Amerika getest en ben helemaal fan. Mocht je nog nooit een foam roller hebben gebruikt, of next level willen foam rollen, dan raad ik deze absoluut aan. Wil je leren hoe je een foam roller effectief gebruikt ter bevordering van jouw golfspel en vitaliteit ? Ik help je graag tijdens de workshop foam rollen (binnenkort te boeken).

Elke editie komen er weer splinter nieuwe golf fitness instructies aan, ook in 2019. Met heel veel plezier en energie creëer ik deze exclusieve instructies voor Golfers Magazine lezers. Ik maak er altijd een momentje van om de nieuwe magazine met een verse kop koffie te lezen, liefst op het strand samen met mijn Golden Retriever Fida.

En ik mag een jaar abonnement weggeven voor mijn lezers !

Je doet mee door in een reactie achter te laten op facebook, instagram, twitter of de webblog. Vertel mij wat jouw top 3 is van cadeaus en/of tagg iemand. Zorg ervoor dat je mij ook op social media volgt. Via een online loting systeem trek ik dan 1 winnaar van deze mega win actie!!

Een yoga mat is de absolute basis voor trainingen. Zonder yoga mat kom ik ook nergens. Mijn yoga mat ligt standaard in de woonkamer, ik sta er sochtends en savonds even op om te rekken, te rollen, ademen, en mijn oefeningen te doen. Deze van lululemon is echt de aller beste, en geloof me… ik heb heel veel yoga matten getest. Maar deze glijd niet, is van super kwaliteit en geeft een fijne dikte zodoende dat oefeningen op de knieën geen pijn gaan doen.

Kickstart 2019

Heb je al nagedacht over nieuwe doelen voor 2019 ? Creëer extra momentum door het volgen van een workshop. Meer kennis = meer kans van slagen. Met thema’s zoals HERSTEL, STABILIEIT, HEUP MOBILIEIT en BALANS begin jij het nieuwe jaar met een vliegende start. Kijk hier voor meer informatie en aanmeldingen.

Ik wil nog even benadrukken dat ik elke van deze spullen zelf heb getest, graag zou willen ontvangen of ook toepas in mijn sessies. Niets waar ik dus zelf niet achter sta. Producten, diensten (inclusief de winactie) in deze blog zijn niet gesponsord.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Voor meer informatie over coaching, seminars en programma's in 2019, stuur mij een mail naar info@lpgolfperformance.nl of kijk op de website.


126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page