top of page
  • GOLF.NL

IN DE MEDIA: Fitness Friday 1


Fitness vrijdag: verder slaan met Liesbeth Pauwels

"Met gepaste trots deel ik in Januari elke week mijn top tips via GOLF.NL

Hiermee garandeer ik elke golfer een winter vol trainings plezier, een fitter "golf" lichaam en een krachtig golfspel."

De snelste weg naar beter golf? Velen zullen zeggen minder putts, maar feit is dat fitness steeds belangrijker wordt. Daarom de komende maand elke vrijdag een instructievideo op GOLF.NL met daarin tips om fitter op de eerste tee te staan.

Wat is het geheim achter verre drives? De been- en bilspieren. In deze eerste video laat Liesbeth een aantal oefeningen zien voor meer explosiviteit en kracht in de benen, een onmisbaar ingrediënt als je verder wilt slaan. Bekijk de video onder dit bericht!

Meer weten of wil je ook graag werken aan verdere drives ?! Neem dan contact op via info@lpgolfperformance.nl

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page