• GOLF.NL

IN DE MEDIA: Fitness Friday 4


Fitness vrijdag: techniek met Liesbeth Pauwels

"Op de driving range zijn golfers heel intensief bezig met de technische verbeteringen van hun swing, maar toch zie ik een aantal punten vanuit mijn beweegingspespectief waarvan ik geloof dat het beter kan. Kijk de video hieronder voor 3 effectieve tips om beter te oefenen.

Ik wens je met deze tips veel meer bewustheid over je hele lichaam op het moment dat je op de driving range bent."

De snelste weg naar beter golf? Velen zullen zeggen minder putts, maar feit is dat fitness steeds belangrijker wordt. Daarom deze maand elke vrijdag een instructievideo op GOLF.NL met daarin tips om fitter op de eerste tee te staan.

In video vier van deze reeks laat Liesbeth Pauwels een aantal simpele bewegingsoefeningen zien waarmee je zonder kracht je techniek kunt verbeteren. Denk dan bijvoorbeeld aan sneller swingen, een goede beginhouding, en actiever leren oefenen. Succes!

#golfnl #wintertraining #competitie #training #golffitness #indemedia

0 keer bekeken

INFO

Questions and enquires:

+31 (0)6 - 46 19 06 31

info@lpgolfperformance.nl

Powered by: 

Spanish Investment

Disclaimer &

Algemene Voorwaarden:

Klik hier

HALLO

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Youtube Icoon
  • White LinkedIn Icon

Ontwerp & ontwikkeling website door Blend15