top of page

Junior TPI Training & Dutch Kids Golf Aanbieding


Afgelopen zaterdag (25/02/2017) was het eerste US KIDS Kick Off event dat plaatsvond op The Dutch waarbij ikzelf het fysieke onderdeel heb begeleid. Hier lees je mijn verslag en ontvang je een unieke aanbieding.

De Kick-off was een groot succes. Allemaal (60) vrolijke lachende kinderen, een super team van coaches en amateurs, uitmuntende organisatie en een top locatie! Voor mij als coach was het ook een fantastische dag om zoveel enthousiaste jeugd golfers in aanraking te laten komen met het fysieke golf aspect. Fysieke training voor golf is niet nieuw maar het is pas sinds de afgelopen jaren "populair" geworden. Tof dat nu al enkele kinderen onder begeleiding TPI training krijgen.

Tijdens het fysieke onderdeel hebben de kinderen op een leuke en speelse manier aan de basis coördinatie en motoriek gewerkt. Deze aspecten zijn enkele van de belangrijkste onderdelen in lange termijn fysieke ontwikkeling. Hier lees je mijn top 4 oefeningen voor jeugd golfers.

Graag breng ik het volgende bij jullie onder de aandacht. Als fysieke coach is het voor de junior atleten mogelijk om bij mij te kiezen uit verschillende performance pakketten die nauw aansluiten bij de wensen en fysieke mogelijkheden van de atleet. Het doel is om de junior atleet in een lange termijn traject fysiek optimaal te begeleiden in zijn /haar ontwikkeling tot (top) golfspeler. Mijn visie en werkwijze is gebaseerd op het werken met lange en korte termijn doelen, in samenspraak met de golfers eigen technische coach(es) en eventueel andere fysieke trainers of fysiotherapeuten. Door mijn aanwezigheid op belangrijke jeugd en amateur wedstrijden houd ik nauw contact met mijn pupillen zodat ik in overleg kan bijsturen indien de situatie daar om vraagt. Het fysieke deel, de trainingen, zijn een combinatie van functionele kracht, core oefeningen, conditie, TPI, explosiviteit, mobiliteit, stabiliteit en yoga. In het kort, een volledige en holistische benadering van het fysiologische aspect van ontwikkeling & prestatie. Mocht u meer willen weten over wat ik voor u kan betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Speciaal voor de kids van de US KIDS Kick Off event bied ik 1 gratis training aan. Aanbieding loopt tot en met 31 maart. Meld je hieronder aan.

Performance Programma mogelijkheden:

"Dat het bewegingsonderwijs op veel scholen naar de zijlijn is gedwongen, is een heel treurige ontwikkeling. Juist als kind moet je je allerlei motorische vaardigheden eigen maken. Als je alleen maar golft, doe je jezelf en je lichaam tekort. Niet alleen omdat je allerlei vaardigheden mist, ook omdat je met die vaardigheden voordeel hebt op de golfbaan. Wie goed een bal kan gooien, kan beter swingen. Wie een sterker lijf heeft, kan verder slaan. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Al geldt dit natuurlijk ook voor de oudere lezers. Hou je lichaam fit. Bewegen is leuk !"

TPI JUNIOR level 3 certified

Meer weten over fysieke golf training voor jouw kind ?

Stuur mij een berichtje op info@lpgolfperformance.nl

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page